Repertoire

Onze naam zegt het al: Popkoor Wiezz.

Ons repertoire zou je kunnen omschrijven als gevarieerd en breed. Nederlandstalig en Engelstalig, rock, ballads, noem maar op!

Het overbekende nummer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot zingen we natuurlijk, maar we hebben ook een aantal modernere nummers in ons repertoire, zoals ‘Someone you loved’ van Lewis Capaldi en ‘Always remember us this way’ van lady Gaga.

We zingen up tempo nummers zoals ‘Viva La Vida’ van Coldplay en ‘Valerie’ van Amy Winehouse. Maar ook is er ruimte voor de wat gevoeliger nummers zoals ‘My Immortal’ van Evanescence en ‘Old and Wise’ van The Alan Parsons Project.

Regelmatig zoeken we een mooi nieuw stuk uit, dat we met zijn allen instuderen. Een van onze nieuwste nummers is ‘Piano’ Man van Billy Joel.

We beschikken ook over een mooi kerstrepertoire, dat we in de maand december regelmatig ten gehore brengen, tijdens optredens in verzorgingshuizen of tijdens openbare gelegenheden zoals een kerstkorenfestival. Ook proberen we ieder jaar aanwezig te zijn op de Wiezo met een mooi optreden.

Onder het kopje Setlist vind je alle nummers die we op dit moment zingen.

Wil je ons live horen? Of lekker een avondje meezingen? Er staat altijd een stoel voor je klaar! Op woensdagavond repeteren we van 20.00 tot 22.00 uur in het Harmoniegebouw, Anjelierstraat 8A in Wierden.